26 / 04 / 2024

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.



Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yunusemre Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Nergis Atçı ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediye meclis üyeleri, bölge sakinleri ve davetliler katılım gösterdi. 

Kocasinan Yunusemre Mahallesi ndeki 2 nci etap konutları tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye başkanlarımızdan almış olduğumuz mirasın üstüne ekleyerek, bayrağı daha yukarılara taşıyıp, gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Devam eden dönüşümle bu bölgede 6 blok halinde 336 dairemizin anahtarı ve tapusunu hak sahiplerine teslim ettik. Şimdi ise 6 bloktan oluşan ve her biri ikişer blok olan toplam 12 bloğun çalışmalarına başladık. Her bir blok 104 daireden oluşmaktadır. İlk etapta 227 tane imarsız yapıdan oluşan yaklaşık 500 hak sahibiyle tek tek yıllarca anlaşarak bugünlere geldik. Vatandaşlarımızın rızasını alarak, dönüşüm gerçekleştirdik" diye konuştu. 

Kocasinan Yunusemre Mahallesi ndeki 2 nci etap konutları tanıtıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, "Türkiye’yi bilen kardeşiniz olarak söylüyorum, birçok belediye kentsel dönüşüm işine kolay kolay girmiyor. Çünkü eziyetli ve zor bir iş.Kayseri’mizde hızlı bir şekilde dönüşüm gerçekleşiyor. 25 yıldır şehrimizde dönüşüm gerçekleşmektedir. Yerel yönetimler gayretli ve milletvekillerimiz üzerlerine düşeni yapıyor. Uyum kültürümüzün olduğu şehrimizde bereket var” açıklamasında bulundu.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!


Geri Dön