28 / 03 / 2024

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açıyor!

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açıyor!

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi. İşte Özpamukçu'nun açıklaması...



Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi.


Özpamukçu, bir otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada 20 Mayıs'ta 44. mağazalarını Canik ilçesinde açarak Samsun'da Koçtaş olarak hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.


Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş'ın Samsun'da ilk mağazasının açılışını Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un katılımıyla gerçekleştireceğini ifade eden Özpamukçu, "Koçtaş Samsun mağazası, banyo, mutfak, aydınlatma, el aletleri, yer döşemeleri gibi kategorilerde tüketicilerin aklına gelen ilk marka olma hedefi ile 30 binden fazla ürünü Samsunlu tüketiciyle buluşturacağız" diye konuştu.


- Açılış günü 55 lira hediye çeki dağıtılacak


Samsun mağazasının açılışında özel bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini aktaran Özpamukçu, açılış kutlamaları kapsamında Koçtaş'ın yeni ilham perisi Çağlar Çorumlu'nun da açılışa katılacağını belirtti.


Özpamukçu, "Açılış gününe özel ilk 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacak. Üstelik açılışımızı indirimin kralı ile yapacağız. Banyo, mutfak, aydınlatma, el aletleri, bahçe, mobilya gibi ana ürün gruplarımızda yüzde 60'a varan görülmemiş en kral indirimleri Samsun'a da getirdik. Açılışımızda hem en kral indirimler olacak hem de ilk 555 kişiye 55 lira hediye çeki vereceğiz" ifadesini kullandı.


Samsun'a bugüne kadar girmemelerinin nedenlerini de açıklayan Özpamukçu, Samsun'a güçlü ve kapasitesi büyük bir mağazayla girmek için beklediklerini dile getirerek şunları kaydetti:


"Biz büyük bir mağazayız. Koçtaş'ın açılabilmesi, güçlü bir şekilde hizmet verebilmesi için bütün ürün gamımızı yansıtabileceğimiz bir mağaza olması gerekiyor. O bakımdan araştırmalarımız uzun sürdü. Ben neredeyse her sene Samsun'a geldim. Şehrin imkanlarına baktık 'nerede mağaza açabiliriz' diye çalıştık, kısmet bugüneymiş. Geç kalındı açıkçası ama bizim elimizde olan sebeplerden değil."


Özpamukçu, tüm Samsun halkını 20 Mayıs'ta yapılacak mağaza açılışına davet etti. 




Geri Dön