29 / 03 / 2024

Koçtaş 44. mağazasını Samsunda açıyor

Koçtaş 44. mağazasını Samsunda açıyor

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi. İşte Özpamukçu'nun açıklaması...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Koçtaş 44. mağazasını Samsunda açıyor Haberi

Koçtaş 44. mağazasını Samsunda açıyor

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi.


Özpamukçu, bir otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada 20 Mayıs'ta 44. mağazalarını Canik ilçesinde açarak Samsun'da Koçtaş olarak hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.


Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş'ın Samsun'da ilk mağazasının açılışını Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un katılımıyla gerçekleştireceğini ifade eden Özpamukçu, "Koçtaş Samsun mağazası, banyo, mutfak, aydınlatma, el aletleri, yer döşemeleri gibi kategorilerde tüketicilerin aklına gelen ilk marka olma hedefi ile 30 binden fazla ürünü Samsunlu tüketiciyle buluşturacağız" diye konuştu.


- Açılış günü 55 lira hediye çeki dağıtılacak


Samsun mağazasının açılışında özel bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini aktaran Özpamukçu, açılış kutlamaları kapsamında Koçtaş'ın yeni ilham perisi Çağlar Çorumlu'nun da açılışa katılacağını...