27 / 04 / 2024

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için yeni ürünlerinin tanıttı!

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için yeni ürünlerinin tanıttı!

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor...



Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor. Koçtaş ayrıca bahçe gurubundaki tüm ürünlerini ayrıntılı bilgi içeren bir katalogda da bir araya getirdi. Koçtaş’ın bahçe gurubu ürünleri arasında bahçe mobilyalarından barbekülere, dış mekan aydınlatmalarından bahçe aletlerine yüzlerce ürün yer alıyor.


 


Bahçenizi güzelleştirmek ve daha kullanışlı hale getirmek istiyorsanız, Koçtaş’ın bahçe ürünlerini görmeden karar vermeyin. Koçtaş’ın bahçeniz için mobilyadan aydınlatmaya, çiçekten bahçe aletlerine yüzlerce ürünü, Koçtaş mağazalarında ve internet sitesinde sizi bekliyor. Koçtaş ayrıca bahçe alanındaki ihtiyaçlarınıza yönelik ürünleri bir arada bulabileceğiniz bir katalog da hazırladı. Koçtaş mağazalarından ve internet sitesinden temin edebileceğiniz bu katalog size bahçe ve balkonunuz için yapacağınız alışverişlerde ürünleri karşılaştırarak fikir edinme imkanı sunuyor.  Koçtaş’ın Bahçe Kataloğu QR kod sistemiyle akıllı telefonlar ve tabletlerden de incelenebiliyor.


Bahçe alanında aradığınız her şey Koçtaş’ta


Koçtaş’ın bahçe alanında her ihtiyaca yönelik çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Koçtaş, bahçe alanındaki liderliğini bu yıl da zengin ürün çeşidi, fiyat ve kalite farkıyla ortaya koyuyor. Koçtaş’ın bahçe ürün grupları arasında; başta bahçe mobilyaları olmak üzere barbeküler, dış mekan aydınlatmaları, aksesuarlar, saksılar ve sulama ekipmanları, çiçekler, bahçe aletleri ve makineleri yer alıyor.


Blooma markalı bahçe grubu ürünleri sadece Koçtaş’ta


Koçtaş’ın sadece kendi mağazalarında satışa sunduğu, kalite ve fiyat bakımından avantajlı bahçe ürünleri de bulunuyor. Bu ürünler arasında yer alan Blooma markalı ürünler, bahçe ve balkonlar için özel alternatifleriyle açık alanlarınızı güzelleştiriyor. Blooma markalı ürünler arasında bahçe mobilyaları, bahçe tekstili, dış mekan ayrınlatmaları, mangal ve mangal aksesuar ürünleri yer alıyor.


Koçtaş’ta bahçe mobilyaları sürdürülebilir ormanlardan geliyor


Koçtaş daima çevreyi koruma bilinciyle hareket ediyor ve bahçe mobilyalarında sertifikalı ürünleri satışa sunuyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı tik ve okaliptus ağaçlarından üretilen Koçtaş bahçe mobilyaları, uluslararası bir organizasyon olan FSC/TFT sertifikasına da sahip bulunuyor.  Yaşamın dengesini bozmadan üretilen FSC VE TFT sertifikasına sahip ürünlerle, zararlı böcek ilaçları kulanmadan doğayı ve canlı çeşitliliğini korumak amaçlanıyor.


Eksiksiz bir mangal keyfi için doğru adres


Koçtaş geniş ürün yelpazesiyle mangal severlerin her türlü ihtiyaç ve zevkini göz önünde bulunduruyor. “Klasikten vazgeçmem” diyen kömürlü mangalseverler için, sabit veya yükseklik ayarlı, dikdörtgen veya daire pişirme alanlı, kapaklı veya kapaksız, 4-10 kişilik modeller; yeni bir mangal deneyimi yaşamak isteyenler için ise çeşit çeşit gazlı barbeküler beğeniye sunuluyor.


Blooma marka gazlı barbeküler ise kansorejen madde içermeyen özel kaplaması, bulaşık makinesinde yıkanabilir ızgarası, kontrol edilebilir ısı ayarı özelliği ve 5 yıl tüketici garantisiyle öne çıkıyor. Mangal keyfinizi tamamlamak için önlük ve elpenden barbekü setine, temizleme fırçasından barbekü fanına, kömürden jel tutuşturucuya kadar aradığınız her şey Koçtaş Bahçe Bölümü’nde sizi bekliyor.


Yemyeşil çimler için en fonksiyonel ürünler ve en uygun fiyatlar


Sıcak havaların tadı yemyeşil çimlerde çıkıyor. Yemyeşil çimlere sahip olmanın yolu ise doğru ve yeterli sulamadan geçiyor. Otomatik ve geniş alana yayılan sulama yapmak isteyenler için, sadece Koçtaş’ta bulabileceğiniz, Verve marka 8 fonksiyonlu fıskiye, metal döner fıskiye ve plastik ya da metal saplamalı fıskiye ürünleri ön plana çıkan seçenekler arasında. Çimlerini kendisi sulamak isteyenler için ise, 12,99 TL’lik özel fiyatıyla, 15 metrelik hortum cazip bir seçenek oluşturuyor.


Koçtaş’tan Türkiye’nin dört bir yanına nakliye hizmeti


Türkiye’de 21 ilde 43 mağazasıyla faaliyet gösteren Koçtaş, internet mağazası aracılığıyla da Türkiye’nin her şehrine ürün gönderimi yapıyor. Ayrıca Koçtaş,  mağazalarından 900 TL ve üzeri bahçe mobilyaları ürün alışverişlerinizde mağazaların bulunduğu il ve ilçe sınırları içinde 30 km’ye kadar ücretsiz nakliye fırsatı sunuyor.


Arayın, tıklayın, evinize gelsin!


Koçtaş “Arayın getirelim” ve “Tıklayın getirelim” hizmetleriyle Türkiye’nin her yanında, kolay ve hızlı alışverişin adresi oluyor. 0850 210 50 50 numaralı telefonla sipariş hattı bir müşteri temsilcisine danışarak seçim yapma şansı verirken; dileyen herkes www.koctas.com.tr adresinden, beğendiği ürünleri sepetine atarak alışveriş yapabiliyor.


Geri Dön