26 / 04 / 2024

Kolaya zam mı geldi?

Kolaya zam mı geldi?

Kolaya zam mı geldi? vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. Son zamanlarda gıda ürünlerine gelen zamlar kolayı da mı vurdu? İşte yanıtlar!



Kola her yemeğin, tatlının veya tuzlunun yanına severek içilen bir içecektir. Bu sevilen içeceğe zam gelip gelmediği araştırılmaya başlandı. Son zamanlarda yaşanan zamlar kolayı da mı vurdu? En son geçtiğimiz ay gelen zam haberinin ardından kolaya yeni bir zam daha mı geldi? İşte aranan bu sorunun yanıtını sizler için haberimizde derledik.

KOLAYA ZAM MI YAPILDI?

Gelen yeni bilgilere göre tüm dünyada ve ülkemizde de severek içilen kolaya zam geldi. Yapılan bu zamla birlikte 1 litre kolanın fiyatı 15 lira, 2,5 litre kolanın fiyatı da 20 liraya yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön