25 / 04 / 2024

Motorine zam mı geldi? 16 Haziran Perşembe mazota zam mı geldi?

Motorine zam mı geldi? 16 Haziran Perşembe mazota zam mı geldi?

Motorine zam gelip gelmediği araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşları her gün zam geldi mi şeklinde araştırmalara sevk ediyor. İşte 16 Haziran Perşembe mazota zam mı geldi? sorusunun yanıtı!



Akaryakıt fiyatları sürücüleri yakından ilgilendiriyor. İstanbul,  Ankara  ve İzmir başta olmak üzere  81 ilde yaşayan araç sahipleri mazota zam geldi mi şeklinde sorgulamalara başladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün son kapanış saatlerine doğru o,37 artışla 121,62 dolar oldu. Bu haber sonrası vatandaşlar akaryakıta zam geldi? Motorine zam geldi mi? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen o soruların yanıtları…

MOTORİNE ZAM GELDİ Mİ?

Birkaç gün önce mazota 2,60 TL zam geleceği söylentileri ortada dolaşmaya başlamıştı. Bu iddia sonrası resmi açıklama gelerek bu haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Motorine zam mı geldi? 16 Haziran Perşembe mazota zam mı geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön