25 / 04 / 2024

KONTİMDER'in yeni yönetim kurulu belirlendi!

KONTİMDER'in yeni yönetim kurulu belirlendi!

KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda divan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, divan yazmanlığını Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi.



KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu dernek konferans salonunda gerçekleştirildi. Derneğin kurucu başkanı Osman Başaran ve listesi, tek liste olarak girilen seçimde yapılan oylamada yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Genel kurulda pan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, pan yazmanlığını S. Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi. Divan Başkanı Aslan Korkmaz açılış konuşmasında, "Türkiye ve Konya için derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Konya ve sektör açısından gerekli bir adımdı. Emeği geçen herkese ve önümüzdeki dönem görev üstlenecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi. 


FAALİYETLERİMİZ ARATARAK DEVAM EDECEK 

Genel kurul bitiminde konuşan KONTİMDER Başkanı Osman Başaran, tevdi edilen görev için yeni yönetim kurulu adına üyelere teşekkür etti.Başaran, "5 aylık sürede derneğimizin resmi ve kurumsal yapılanması tamamlayarak, aktif bir tempo ile çalışmalar yaptık. Derneğin temel amaçlan doğrultusunda oluşturduğumuz komisyonlar önemli çalışmalara imza attı. Gelecek dönem için de hem sektörel hem de sosyal alanda projelerimiz var. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu. 


YENİ YÖNETİM KURULU 

KONTİMDER yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Osman Başaran, A. Yasin Bilen, Emnıllah C. Işık, Ersin Arslan, Yaşar Önel, Cüneyt Tat, Hasan Faruk Şahin, Hasan B. Karacan, Hüseyin Uslu, Mustafa Polat, Mustafa Yanartaş, Galip Yarar, Banş Özcan, İ. Altan Aktaş, Hızır Korkmaz, Tank Altındağ, Necip Işık, Emre Olgun, Fahri Yıldız, Kemalettin Altun, Selçuk Yaşar, Mustafa Dişli, Emrah Can, İ.Murat Mısır, M. Sami Büyüktermiyeci, Abdullah Özbağcı, Yavuz Şirin Hasan Çınar, Ali Tetik, Hüsnü Öztürk, Muammer Karacan.


Yeni Meram


Geri Dön