19 / 04 / 2024

KONTİMDERin yönetim kurulunda kimler var

KONTİMDERin yönetim kurulunda kimler var

KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda divan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, divan yazmanlığını Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yavuz Işık, yeniden THBB Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

THBB, 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdiği 32. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini seçti...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

17 Mayıs 2018 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık seçildi.

Sitelerde yönetim kurulu nasıl seçilir?

Kat mülkiyetine tabi yapılarda yönetici, kat malikleri kurulunda sayı ve arsa payı çoğunluğu ile seçilmesi gerekiyor. Peki, sitelerde yönetim kurulu nasıl seçilir?

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Özak GYO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Özak GYO'nun 25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda alınan kararı ile yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Ahmet Akbalık, Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık seçildi.

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

İhlas Gayrimenkul'ün şirket yönetim üyeleri değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yönetim kurulunda değişiklikler yapıldı.

Hüsnü Akhan yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurulunda şirket yönetim kurulunda seçilen üyeleri açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hüsnü Akhan'ın seçilmesine karar verildi.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart tarihinde yapılan olağan genel kurulunda şirket yönetim kuruluna seçilen üyelerin, 8 Nisan 2016 tarihli ilk yönetim kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimini açıkladı.

KONTİMDERin yönetim kurulunda kimler var Haberi

KONTİMDERin yönetim kurulunda kimler var

KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu dernek konferans salonunda gerçekleştirildi. Derneğin kurucu başkanı Osman Başaran ve listesi, tek liste olarak girilen seçimde yapılan oylamada yeniden göreve seçilerek güven tazeledi. Genel kurulda pan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, pan yazmanlığını S. Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi. Divan Başkanı Aslan Korkmaz açılış konuşmasında, "Türkiye ve Konya için derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Konya ve sektör açısından gerekli bir adımdı. Emeği geçen herkese ve önümüzdeki dönem görev üstlenecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi. 


FAALİYETLERİMİZ ARATARAK DEVAM EDECEK 

Genel kurul bitiminde konuşan KONTİMDER Başkanı Osman Başaran, tevdi edilen görev için yeni yönetim kurulu adına üyelere teşekkür etti.Başaran, "5 aylık sürede derneğimizin resmi ve kurumsal yapılanması...