26 / 04 / 2024

Konut alıcısının tercihi değişti!

Konut alıcısının tercihi değişti!

Aktif Başkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ceran son yıllarda konut alıcısının taleplerinin değiştiğini ifade etti. 



Gayrimenkul sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Aktif Başkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ceran, son dönemde konut alıcısının taleplerinin değiştiğini ifade etti. Hasan Ceran, "Artık alıcılar eskiden dikkat ettiği detayların dışında projenin sosyal donatı alanlarından mimarisine, yaşam standartlarını arttıracak kurgulara kadar her özelliği dikkate alıyor. Ve en önemlisi güvenmek istiyor" ifadelerini kullandı.

 

Hasan Ceran, Ankara’daki One Tower Diplomatique projesinin satış danışmanlığını yürütüyor. Projenin lasnman ve satış başarısını ddeğerlendiren Ceran, duyguların insanın hayatına yön veren en önemli unsur olduğunu söyledi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ceran, "Ev almak isteyen kimse aynı zamanda hayatını da değiştiren bir adım atıyor demektir. Bu sebeple ev satın alan müşteriler önce duyguları ile hareket eder. “Evin ruhu nasıl, verdiği enerji nasıl hissettiriyor” duygusunu yaşamak isterler. Biz One Tower Diplomatique’te tamamen duygulara hayat verdik. Artık insanlar ev alırken birçok şeye dikkat ediyor. Özellikle ulaşımı kolay olan lokasyonlara yöneliyor. One Tower Diplomatique’in Ankara’nın en prestijli lokasyonu olan Oran’da yer alıyor olması, tamamen lüks anlayışıyla tasarlanıp, lüks yaşamı günün her anında hissettiren yapısı da projeyi daha da cazip hale getiriyor" ifadelerini kullandı. 


2. etap satışları başladı


One Tower Diplomatique projesinde 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Hasan Ceran, lansman sonrası gördüğü ilginin satışlara yansımasından oldukça memnun olduklarını söyledi. Ceran 2. etap satışında yer alan 160 adet dairenin bu kadar ilgi görmesinin tesadüf olmadığını belirtti.

 


Geri Dön