28 / 03 / 2024

Konuta talep fiyatları artırdı!

Konuta talep fiyatları artırdı!

İnsanların hayat şartlarının artmasının dairelerde lükslüğü getirdiğini ifade eden Gayrimenkul Borsası Firma Koordinatörü Akın Cengiz, "İhtiyaçların artması fiyatları yükseltti" diye konuştu.



Emlak sektörüne farklı bir soluk getiren Gayrimenkul Borsası, 2009 yılından bu yana yatırım danışmanlığı, alım-satım, kiralama alanında hizmet veriyor. Konevi İş Merkezi’nde 20 çalışan ile hizmet veren Gayrimenkul Borsası, müşterilerini en iyi yatırıma yönlendiriyor. Yatırım danışmanlığı noktasında tercih edilen isimlerin başında yer alan Gayrimenkul Borsası, uzman kadrosuyla Konya’nın tüm bölgelerindeki bilgi ve birikimlerini müşterilerine aktarıyor. Firma Koordinatörü Akın Cengiz, müşterilerini doğru yatırıma teşvik etmek için çalıştıklarını ifade etti. Cengiz, “Gayrimenkul Borsası olarak, alım-satım, kiralama, gayrimenkul danışmanlığı noktasında hizmet veriyoruz. Bizi diğer firmalardan ayıran en büyük farkımız doğru yatırıma teşvik etmemiz. Konya’nın her alanında profesyonelleşmiş ekiplerimiz var. Sürekli takip ve araştırmalarla Konya’nın her bölgesine hakimiz. Müşterinin zihnindeki tasarıma göre mülk sunuyoruz” dedi.


GAYRİMENKULE DAİR NE VARSA


Emlak ve gayrimenkul ile alakalı her türlü yardım ve desteği üstlendiklerini aktaran Akın Cengiz, “Konya’nın her bölgesinde bilgi ve birikime sahibiz. Biz kendimizi büyük bir süpermarket gibi görüyoruz. İnsanlar süpermarkete girdikleri zaman aklına gelen hür türlü ihtiyacını tek bir yerden alabiliyorlar. Biz de gayrimenkul ile alakalı her şeyi bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı. 


3 FARKLI FİYATLANDIRMA YAPABİLİYORUZ


Yaptıkları işin standart emlakçılıktan farklı olduğunun altını çizen Cengiz, “Bir satılık mülk var. Biz bu mülke 3 farklı fiyat verebiliyoruz. Nasıl oluyor derseniz; örneğin bir vatandaş arsanı satacak. Eğer acil satacaksa farklı fiyat, normal değerinde verecekse farklı fiyat, uzun vadeli bir satış diyorsa farklı fiyat. Yani müşterinin mülkünün değerini düşürmüyoruz. Değerinde satmasına vesile oluyoruz” dedi. 


ŞEFİKCAN VE REAL BÖLGESİ İLGİ ODAĞI


Konya’da gayrimenkul anlamında en fazla hareketliliğin olduğu bölgelerden de bahseden Cengiz, “Tabii ki gözde semtler halen Meram’ın Havzan, Yeniyol gibi bölgeleri. Fakat buraların dışında Şefikcan ve Real bölgeleri de çok fazla prim yaptı. Buralarda arsa ve daire fiyatları çok yüksek. İnsanların da tercihi bu bölgelerde” diye konuştu. İnsanların hayat şartlarının artmasının dairelerde lükslüğü getirdiğini ifade eden Cengiz, ihtiyaçların artmasının fiyatları yükselttiğini dile getirdi. İnsanların doğru yatırımlara yönlendirilmesi için ekip olarak planlama yaptıklarını dile getiren Cengiz, yatırım yapacaklara 5-6 farklı alternatif sunabildiklerini belirtti. İnternet üzerinden de satış sistemlerinin bulunduğunu aktaran Cengiz, amaçlarının insanların mülklerini değeriyle buluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.



İbrahim ÇİÇEKÇİ/Yenigün


Geri Dön