23 / 04 / 2024

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

İnşaat firmaları bu yıl da kadınları unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyalar hazırladı. İşte kampanya hazırlayan firmalar ve projeleri...



Zaman zaman çeşitli kampanyalar hazırlayan inşaat firmaları Kadınlar Gününü de unutmadı.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları kapsamında fiyat indirimleri, Malpler tatili gibi renkli kampanyalar bulunuyor. 

Kadınlar Günü kampanyası hazırlayan projeler 

1- Çukurova Balkon’dan yüzde 8 indirim

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yükselen teslime hazır projesi Çukurova Balkon’da Dünya Kadınlar Günü’ne özel kadın müşterilerine mevcut kampanyasının yanında yüzde 8 ekstra indirim fırsatı sunuyor.

Mevcut kampanya dahilinde sadece yüzde 5 oranında düşük bir peşinat ödeyerek konut alanlar, peşinatın kalan yüzde 15’ini bir yıl sonra, daire tutarının yüzde 80’ini ise 120 ay vadeli banka kredisi ile kira öder gibi ödeme imkanına sahip.

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlandırılan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sunuyor. 

http://www.cukurovabalkon.com/

2-  Özyurtlar Garden City check-up kampanyası

 Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

Özyurtlar Holding, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara en sağlıklı hediyeyi veriyor.Garden City projesinde yaşayan ya da projeye gelen tüm kadınlar, Dünya Kadınlar Günü'ne özel check-up'tan yararlanma imkanını buluyor. Sağlık kontrolü saat 09:00’da başlayacak ve 18:00’e kadar devam edecek. 

http://www.ozyurtlar.com/garden-city.php

3- Babacan Holding'den Maldivler tatili 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

Babacan Holding’in satışta olan tüm projelerinde başlattığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası’yla, 8- 11 Mart tarihleri arasında konut alan 8 kadın Maldivler’de 5 gece muhteşem bir tatil yaşayacak. 

Kampanyaya dahil olan projeler şu şekilde:

-Babacan Premium

-Babacan Port Royal

-Prime Suites

-Babacan Palace

 
http://babacanholding.com/

4- İnanlar'dan ekstra yüzde 8 indirim 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!


8 Mart Dünya Kadınlar günü mutluluğu kalıcı olsun diye, İnanlar İnşaat eksta yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. Tüm Terrace konseptli projelerden seçili dairelerdeki kampanyalara ek yüzde 8 indirimden 8-11 Mart tarihleri arasında faydalanılabilecek.

http://www.inanlar.com/

 

5. DKY Sahil ve Lokum Evler'de yüzde 4 özel indirim

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde başlayan Kadınlar Günü kampanyası kapsamında yeni bir ev ile yepyeni bir hayata adım atmak isteyen kadın yatırımcılar için yüzde 4 özel indirim ile ev sahibi olmak mümkün. İndirim kampanyası Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

 

http://www.dkyinsaat.com/

6. Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 8 indirim!

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

Hasanoğlu İnşaat  , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesinde özel yüzde 8 indirim yaptı. 23 Mart tarihine kadar sürecek olan kampanyadan ev sahibi olmak isteyen herkes yararlanabilecek.

4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan meydana gelen proje kapsamında farklı ödeme planları ve firma bünyesinde yapılan vade seçenekleri ile 120 metrakarelik 2+1 daireler 485 bin TL, 159 metrekarelik 3+1 daireler 595 bin TL, 174 metrekarelik 4+1 daireler ise 655 bin TL’den satışa sunuluyor.


http://banuevleri.com.tr/landingpage/

 

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


Geri Dön