20 / 04 / 2024

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.



Türkiye’de “konut geliştirici” olarak 52. senesini kutlayan sayılı markalardan biri olan MESA Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, kendisinin de ilk, orta ve lise öğrenimini bitirdiği Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından TED Koleji’ni de kuran Türk Eğitim Derneği’nin hayata geçirdiği TED Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile buluştu. 

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

52 senedir gayrimenkulde güven ile anılan MESA, sanat, spor ve eğitim alanlarında gençlere destek sağlamayı sürdürüyor. 

“Eskizden Geleceğe” teması ile düzenlenen buluşmada Mert Boysanoğlu, kendi mimarlık kariyeriyle ilgili konuştu. Sonrasıdna ise bir projenin en başından en sonuna kadar nasıl işlendiğini bütün ayrıntılarıyla genç mimar adaylarına aktardı. MESA’nın önemli projelerinden biri olan MESA Orman örneği üzerinden ise bir projenin bütün iş geliştirme süreçlerini paylaştıktan ve konut mimarisinin geleceğinden değindikten sonra üniversitelilein sorduğu soruları cevapladı. 

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

Konuşmasında MESA’nın bugüne kadar 130 bin den fazla konut ürettiğine dikakt çeken Mert Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor. Biz de MESA olarak bu değişime ayak uydurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projelerimizi değişen ve değişeceğini ön gördüğümüz beklentilere uygun bir şekilde düzenliyoruz. MESA markası, 21. yüzyılda da gayrimenkul sektöründe öncü olmaya devam edecek” diye konuştu. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!


Geri Dön