25 / 04 / 2024

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konut ticaretinde yap-sat devri kapandı. Konuya ilişkin bilgi veren Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Maketten, topraktan daire satmak artık firmanın intiharıdır" dedi. İşte ayrıntılar...



Rams Global, 1995 yılında Gaziantep'te temelini attıktan sonra Kazakistan’a yoğunlaştı. Kazakistan’ın en büyük inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden biri olduktan sonra ise rotayı Türkiye’ye çevirdi. Kazakistan’da bu zamana kadar 55 proje inşa eden ve 20 bin konut teslim eden Rams Global, Türkiye’de 5 senede sektörün ilk 5 firmasından biri olmayı hedefliyor. Türkiye yatırımlarına Gaziantep’te 400 yataklı bölgenin en büyük hastanesini hayata geçirerek başlayan şirket, İstanbul Şerifali’de yarım kalan bir projenin sonuna gelerek teslim aşamasına getirdi. Firmanın planlarında yeni yatırımlar var.

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

BAHÇELİEVLER’E DEV PROJE

Posta Gazetesi'nden Meltem Kara Söyleyenoğlu'un haberine göre, Şirketin Türkiye planlarını Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül ile devralıp tamamladıkları Quattro İstanbul projesi hakkında detaylı açıklamalar yaptı. Türkiye’de şu an için konut projelerine yöneldiklerini belirten Bülbül, Quattro İstanbul projesinin ardından İstanbul Bahçelievler’de eski Anadolu Efes fabrikasının bulunduğu arazide 792 konuttan oluşan yeni bir projeye başlayacaklarını, projenin yatırım hacminin 3 milyar TL olacağını kaydetti. Bülbül, “Bu projede çok iddialıyız. Bahçelievler’de kendine ait 40 dönüm koru alanı olan, balkonlu, yeşil alanı bol ilk ve son proje olabilir” diye konuştu.

SÜRPRİZ YATIRIMLAR VAR

İstanbul’da yatırımlarının süreceğini ve sürpriz projelerinin olacağını dile getiren Bülbül, Avrupa yakasında 2, Anadolu yakasında 1 olmak üzere 3 yeni projeye daha hazırlandıklarını söyledi. İstanbul dışında Bodrum’da villa ve otel projelerinin olacağını kaydeden Bülbül, yurtdışında da projeler geliştireceklerini aktardı. Dubai’de ve Tayland’da devam eden projelerinin olduğunu, Almanya’da ise yatırım fırsatlarını araştırdıklarını söyleyen Bülbül, tüm projelerinin hacminin 30 milyar TL'yi bulacağını ifade etti.


Geri Dön