26 / 04 / 2024

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.




Konya  TOKİ  Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı.  Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 


2+1 kura sonuçları için tıklayın


3+1 kura sonuçları için tıklayın


4+1 kura sonuçları için tıklayın


Karaman Doğukışla Vadisi 1. etap konut sayısı

Karaman Doğukışla Vadisi 1. etap Projesi'nde 32 adet 2+1, 87 adet 3+1, 33 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks, 10 adet 5+1 konut mevcut. Projedeki konutların en düşük fiyatı 182 bin 327, en yüksek fiyatı ise 508 bin 009 TL olarak belirlendi.


Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi'nden konut satın alabilmek için T.C. vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Projede toplamda 166 adet konut bulunuyor.

 

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı.  Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 




Satış duyurusu için tıklayın





Geri Dön