28 / 03 / 2024

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.



Geniş marka karmasıyla Konya ve etrafı için ön planda olan yaşam merkezi M1Konya AVM, alanında öncü olan markalar ile işbirliklerini geliştirmeyi sürdürüyor. Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, Kovid-19 salgını ardından normalleşme sürecinde de açık ve güvene dayalı işbirliği anlayışıyla, güçlü markaları bünyesine dahil ediyor.

Bu çerçevede M1Konya AVM’nin değişen dinamiklerine uygun şejilde perakende sektörünün öncü markası Migros ile işbirliği gerçekleştirilerek, Konya’nın ilk ve tek 5M Migros Mağazasını hazmete sunan M1Konya, gelecek dönemde de yerel ve küresel arenada öncü markalarla Konya’ya değer katmaya devam edecek. 

Bölgenin ekonomisine ve sosyal hayatına önemli katkılar sunan M1 Konya AVM’nin yeni mağazası 5M Migros, 3 bin 462 metrekare büyüklüğündeki alanıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. 

Konya daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM de açıldı!

 “Konya’ya değer katıyor, işbirliklerimizi genişletiyoruz…”

Özellikle şu anki süreçte güvene dayalı işbirliklerinin önem arz ettiğine dikkat çeken M1 Konya AVM Müdürü Kağan Cangil, FİBA Commercial Properties iştiraki FİBA CPM yönetiminde bulunan M1Konya AVM’de bölge halkına kaliteli bir alışveriş hizmeti sağlamanın en büyük öncelikleri olduğunu vurguladı. Cangil, konuya ilişkin açıklamasında “Misafirlerimiz nezdinde çözüm odaklı yaklaşımlarımızla katma değer üretmek için çalışıyoruz. Bu anlamda M1Konya AVM’mizde, bölge halkına sunduğumuz sağlıklı ve kaliteli alışveriş deneyimini daha da iyi noktalara taşıyacak atılımlar yapıyoruz. Yeni açılan Migros mağazamıza bütün Konya halkını bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte de işbirliklerine devam edecek ve Konya’ya değer katmayı sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Konforlu ve güvenli alışverişin adresi…

M1Konya AVM Migros Mağazası, haftanın 6 günü 10.00-21.00 saatleri arasında, Pazar günü ise 10.00-17.00 saatlerinde hizmet sunacak. Konya’nın toplamda 17’inci Migros Mağazası olan M1Konya AVM Migros Mağazası, aynı zamanda da kentin 5M özelliğine sahip ilk Migros’u olma özelliğinde. Toplamda 13 bin 500 ürün satışının yapıldığı mağazada; iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünlerin satışı yapılıyor. Konya’daki ilk 5M Migros Mağazası’na bütün Konyalıları çağıran M1Konya AVM, konforlu ve güvenli bir alışveriş tecrübesi sağlıyor. 

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!


Geri Dön