20 / 04 / 2024

Koronavirüs sonrasında emlak sektöründe son durum ne?

Koronavirüs sonrasında emlak sektöründe son durum ne?

Coldwell Banker yetkilileri, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Coldwell Banker, dünya çapında on Gayrimenkul Profesyoneli ile evin mutfağından, odalarından bile, parçası olduğumuz topluluklara hizmet sunmak için detaylı bir şekilde çalışıyor... 



Coldwell Banker yetkilileri, koronavirüs sonrası, devletin belirttiği hassasiyete uymaya ve yapılması gereken çalışmaları hem kendileri hem de müşteriler adına uygulamayı görev edindiklerini belirtti.

Coldwell Banker tarafından yayınlanan basın açıklaması şu şekilde: 

Kurumsal altyapımızı desteklemek adına bizlerde en hassas seviyede devletimizin hassasiyetine uymaya ve yapılması gereken çalışmaları hem kendimiz hem de müşterilerimiz için uygulamayı görev ediniyoruz. Şimdi bir yolculuğun içerisindeyiz. Korunmanın yanında korumacı yaklaşımında ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bilgi akışı insanın kendi yolculugundan daha hızlı. Gerçeği kurgudan ayırt edebilmemizin zorlaşacağı infodemik davranış içine girmek yerine yapılması gerekenleri yapmayı hedefliyoruz. Panik yapmanın temelsiz bir korkunun beklenilen yada algılanan korkunun ilkel yansıması olduğunu, panik yapmak yerine temel gayemizin insan hayatını korumak olduğunu en iyi şartlarda Umudun yaşamımız için EVİMİZDE devam etmesi gerektiğini biliyoruz. Bu sebeple;

EV'ler...

114 yıl önce kuruluşumuzdan bu yana hep DNA’mızın bir parçası oldu. 
Ama ‘Beklenmeyen’ de bu DNA’nın bir parçası. ‘Beklenmeyen’, kuruluş öykümüzün içinde var ve tarihimiz boyunca da hem işimizde, hem bakış açımızda hem de evlerimizde beklenmeyen değişikliklere şahit olduk.

Şimdi yine ‘Beklenmeyen’le karşı karşıyayız. Normal yaşantımızı değiştirirken, bize evimizin önemini de hatırlatıyor. Ama sadece yaşadığımız yer olarak evin önemini değil, değer verdiğimiz topluluklar ve insanların önemini de.. Bu değişim zamanında Coldwell Banker olarak biz ve dünya çapında on Gayrimenkul Profesyonelimiz, evimizin mutfağından, odalarından bile, parçası olduğumuz topluluklara hizmetimizi sunmak için canla başla çalışıyoruz.

Evimizin değeri, anladığımız her şeyden üstündür...
 


Geri Dön