29 / 03 / 2024

Koru Florya satış ofisi bayramda da açık!

Koru Florya satış ofisi bayramda da açık!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen ve içinde 3+1'den 7+2'ye kadar bir çok konut seçeneğinin bulunduğu Koru Florya satış ofisi bayramda da açık...



Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya, evlerinde konfor ve kaliteyi tercih eden geniş aileleri bayramda da ağırlayacak. Yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin yanı sıra 60 ay 0 faizli ödeme seçeneklerinin sunulduğu proje için KoruFlorya satış ofisi bayramın 2. ve 3. günü açık kalacak.


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının  TOKİ  işbirliğiyle, Florya’nın son büyük arazisi üzerinde hayata geçirdiği lüks konut projesi KoruFlorya’nın satış ofisi, bayramın 2. ve 3. günlerinde de açık olacak. Yakaladığı satış grafiğiyle TOKİ’den 8 kez ciro şampiyonluğu elde eden KoruFlorya’nın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt; deniz, göl ve orman manzarasıyla metropolden uzak bir yaşam sunan projenin, şehrin merkezine yakın olmayı isteyenlere ise E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle ulaşım kolaylığı sağladığını söyledi. KoruFlorya’nın sakinlerine rezidans konforunda, müstakil ev kadar sıcak, çağdaş ve ayrıcalıklı bir yaşam sunduğunu ekleyen Özyurt, projeyle ilgilenen misafirlerini bayramın 2. ve 3. gününde satış ofisinde ağırlayıp, gerekli tüm detayları sağlayacaklarını dile getirdi.


3+1’den 7+2’ye kadar 52 farklı tipte daire seçeneklerinin olduğu 298 konutluk KoruFlorya projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin yanı sıra ödemelerde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay 0 faiz seçeneği de sunuluyor.


 


Geri Dön