28 / 03 / 2024

Koru Florya'nın örnek daireleri görücüye çıktı!

Koru Florya'nın örnek daireleri görücüye çıktı!

Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi KoruFlorya'da örnek daireler tamamlandı, örnek daireler için 243 metrekare büyüklüğündeki 4+1 bahçe katı ve 276 metrekare büyüklüğündeki 5+1 bahçe katları tercih edildi.




Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke, Vizyonlife ortaklığı ve  TOKİ  işbirliği ile hayata geçirilen ve Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi KoruFlorya'da örnek daireler tamamlandı, örnek daireler için 243 metrekare büyüklüğündeki 4+1 bahçe katı ve 276 metrekare büyüklüğündeki 5+1 bahçe katları tercih edildi. KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin özyurt, "Yerden 17 metre yüksekte konumlanan bahçe katlannda, yere kadar cam cepheler sayesinde mutfaklar hem aydınlık hem de manzara avantajı sunuyor. Salon balkonuna mutfak cumbasından çıkılabilmesi de servis kolaylığı sağlıyor. 

Aynca projede geniş ailelere çift salon ve hizmetli odası avantajını sunduk" dedi. 

Aile reziansı konseptiyle tasarlanan konutlardan AVM'ye bir asansör ile ulaşılabildiğine dikkat çeken özyurt, "KoruFlorya'da yaşayanlar tüm ihtiyaçlarını bir asansörle ulaşabildikleri AVM'den karşılayabilecekler" diye konuştu. Projede 3+1'den 7+2'ye kadar 52 farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. 


Posta




Geri Dön