26 / 04 / 2024

Koru Park, Balçova'da bir yıldız gibi parlıyor!

 Koru Park, Balçova'da bir yıldız gibi parlıyor!

Yunusoğlu İnşaat kalitesiyle Balçova'da bir yıldız gibi parlayan Koru Park, çam ağaçlarının kokusuyla uyanıp denizden gelen ılık rüzgarı hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor




Şehrin kalabalığını arkanızda bırakırken eve gitmenin mutluluğunu yaşayacağınız bir yer Koru Park. Yunusoğlu İnşaat güvencesiyle yapılan ve seçkin bir yaşamın kapılarının açıldığı Koru Park, kalitenin sınır tanımadığının da iyi bir göstergesi.


Akıllı ev sistemleriyle donatılan dairelerde, her gün yaşamın sizi ‘ayrıcalıklılar listesi’ne aldığını düşünüp mutlu olabilirsiniz. Çünkü Koru Park’ta yaşamak, gerçekten de ayrıcalıklı hissettirecek cinsten mükemmel ve kusursuz. Yüksek güvenlik standartları ve yaşamınızı kolaylaştıracak pekçok yeniliğin hizmetinizde olduğu bir hayatın içinde olmak istiyorsanız kendiniz ve aileniz için yapacağınız en iyi tercihlerden biri de Koru Park’a gelmek olacaktır.


Doğayla uyanmak için


Şehir merkezine, sağlık ve SPA merkezlerine yakın, İzmir’in gözbebeği Teleferik ve çevresini kuşatan harika doğa manzarası ile iç içe, yüzme havuzu ve tertemiz çam kokan havasıyla yeni bir yaşam konsepti sunan Koru Park, İzmir’in yıldızı parlayan ilçelerinden Balçova’da yeni sahiplerini bekliyor.


7/24 güvenlik, özel açık otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, yeşil alanlar, fitness ve hobi alanları, sauna, home theatre salonu, yerden ısıtma ve 24 saat merkezi sıcak su ayrıcalıklarının bulunduğu Koru Park’ta yaşam, tüm zorluklardan arınıp mükemmelliğe adım atacak gibi görünüyor.


Koru Park’ı bizlere gezdiren Yunusoğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu

ve mimar Yetkin Yunusoğlu da “Burada kaliteli ve güvenli bir yaşam sürmek isteyen herkesi bekliyoruz” diyor.


Rahat etmeniz için herşey düşünülmüş



-Ankastre mutfak


-Tam otomatik panoramilsejisansör


-Silikon cephe


-Isı cam


-Akıllı ev otomasyonu ve alarm


-Acil durum aydınlatma jeneratörü


-Merkezi süpürge


-Çocuk oyun parkı


-içme suyu ve kullanma suyu filtrasyonu


-Motorlu alüminyum panjur


-Parmak izli çelik kapı



Narlıdere'yi marka yapan ekipten Balçova'ya atılan imza


Güzellikler detaylarda gizlidir


Yunusoğlu İnşaat, bu söylemi Balçova bölgesinde (İzmir Ekonomi Üniver sitesi'nin hemen çaprazında) en son yaptığı projesinde bize fazlasıyla hatırlatıyor. 4 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde 2 blok ve 40 daireden oluşan son projesinde Yunusoğlu inşaat, gerek dış cephede gerekse iç mekanlarda çok güzel ve hayatı kolaylaştırıcı detaylar kullanmış. Bu gibi detayların bir araya gelmesi, projenin toplam kalitesini üst seviyelere çıkarmaya yetiyor.


Arazinin 3 bin 800 metrekarelik bölümü açık havuz, çocuk oyun alanı ve açık otopark alanı olarak kullanılmış.


Daireler 4 oda ve 1 salondan oluşmakta olup her biri brüt 225 metrekare alana sahip.

Deniz ve dağ manzarasına hakim konutlarda akıllı ev sistemi, merkezi süpürge, jeotermal enerji ile yerden ısıtma, sauna ve buhar odası, VRF sistem klima, su arıtma, otomatik panjur, tüm beyaz eşyalar, son sistem mutfak dolapları, kaliteli seramik ve fayanslar, masif parkeler, parmak izli giriş kapıları standart olarak sunuluyor.


250 metrekarelik açık havuz ve çevresindeki güneşlenme 'deck'leri, fitness çenter, kapalı havuz ve SPA merkezi, sauna, bilardo ve ping-pong salonu ve 22 kişilik kapalı

sinema salonu, daire sahiplerinin yaşantılarına konfor katacak sosyal imkanlar olarak karşımıza çıkıyor. 


Habertürk


Geri Dön