20 / 04 / 2024

Kötü haber geldi... Benzin ve motorine yeni zam yolda!

Kötü haber geldi... Benzin ve motorine yeni zam yolda!

Avrupa Birliği'nin (AB) Rus petrollerine ilişkin yaptırım paketinin içeriğini revize etmesinin ardından paket üzerinde mutabakat sağlanması halinde petrol fiyatlarının artacağı ve benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamların geleceği ifade edildi.



Bloomberg'te yer alan habere göre Avrupa Komisyonu, ulusal hükümetlere yeni bir teklif gönderdi ve teklifte Macaristan’ın ana ham petrol ithalat kaynağı olan dev Druzhba boru hattı üzerinden yapılacak petrol sevkiyatının yaptırımlardan muaf bırakılması talep edildi.

Kötü haber geldi... Benzin ve motorine yeni zam yolda!

Buna göre ham petrol ithalatı altı ay, rafine edilmiş petrol ürünleri ithalatı ise sekiz ay içinde aşamalı olarak durdurulacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön