25 / 04 / 2024

Koza Plaza AVM yeni yatırımcılarını bekliyor

Koza Plaza AVM yeni yatırımcılarını bekliyor

Koza Plaza AVM'de mağaza açan markalar karlı bir yatırıma imza atıyor



Türkiye'nin en kapsamlı "iş ve yaşam merkezlerinden" Koza Plaza, alışveriş merkezinde hizmet veren kafe, restoran ve GSM alanlarında ünlü markaları ağırlıyor. Halen 3 bin 500 kişinin çalıştığı, tamamen dolması halinde çalışan sayısının 5 bin kişiye çıkacağı 272 ofis kapasiteli plazanın, alışveriş merkezinde mağaza açan markalar karlı birer yatırıma imza atıyor. 

Garanti Koza tarafından toplam 125 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulan Türkiye'nin en kapsamlı iş merkezlerinden Koza Plaza, 2 bin 572 metrekare mağaza kapasiteli 3 katlı alışveriş merkezi sayesinde sadece bir iş merkezi olmaktan çıkıp, yaşayan, sosyal bir "yaşam merkezi"ne dönüşüyor. Club İstanbul gibi önemli bir spor kulübünü de bünyesinde bulundurarak bu sayede plaza çalışanlarının yanı sıra bölge sakinlerinin de uğrak yeri olan Koza Plaza, ulaşım kolaylığı ve ziyaretçi sirkülasyonu ile dikkat çekiyor. 

Çoğunlukla büyük, yabancı sermayeli dış ticaret, gayrimenkul, tekstil ve medikal şirketlerinin tercih ettiği 272 ofis kapasiteli plazanın hali hazırda popülasyonu 3 bin 500 kişi... Tamamen dolması halinde 5 bin kişiyi sürekli ağırlayacak olan Koza Plaza'nın AVM bölümünde, yoğun iş ve yaşam temposuna sahip çalışanların ihtiyaçlarına yönelik kafe ve restoranların yanı sıra GSM alanları yer alıyor. Civarda konumlanan Tekstilkent ve Giyimkent gibi iş merkezlerinin de sirkülasyonuna sahip olan Koza Plaza, hizmete giren yeni ve güçlü markalarla bölgenin en gözde "iş ve yaşam merkezi" olma yolunda ilerliyor.   

Yerli-yabancı farklı alanlardaki pek çok marka ile görüştüklerini ve çoğunluğu ile anlaştıklarını belirten Garanti Koza Pazarlama Grup Başkanı Selda Baygan, "Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşam çok hızlı akıyor. Özellikle metropollerin hızı ve yoğun iş temposu nedeniyle pek çok işimizi çok kısa zamanda çözmek zorundayız. Kuaför, lezzetli bir yemek, giyim, kırtasiye ve benzeri ihtiyaçlarımızı evimizin ya da işimizin yakınında bulunan mağaza veya AVM'lerden karşılıyoruz. Bu sebeple Garanti Koza olarak biz de Türkiye'nin en kapsamlı iş ve yaşam merkezlerinden biri olarak kurguladığımız Koza Plaza'da plaza sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 3 katlı, büyük bir alışveriş merkezini konumlandırdık. Plaza sakinlerinin ihtiyacı olan her alanda en önemli markalarla görüşüyoruz. Çoğunluğu ile anlaştık, bazı markalarla görüşmelerimiz devam ediyor, yeni markaları da bekliyoruz" dedi. Koza Plaza AVM'de mağaza açan markaların geri dönüşünü olumlu anlamda hemen aldıklarını ve karlı bir yatırıma girdiklerini vurgulayan Baygan, her alandan yalnızca bir markaya yer verdiklerini, böylece plazada mağaza açan markaların bir anda 5 bin kişi ile iş merkezlerinin yoğunlaştığı İkitelli ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçilere tek başına hizmet verme imkanı bulduğunu söyledi. 

Türkiye'nin batıya açılan TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede bulunan Koza Plaza'nın Silivri'den Pendik'e kadar 36 noktaya, günün farklı saatlerinde servisle ulaşım imkanı sağlaması, alışveriş merkezini İkitelli bölgesinin de çekim merkezi haline getiriyor.  


Geri Dön