28 / 03 / 2024

KPSS şartı yok! Kamu kurumu, asgari ücretinde üstünde rakamla personel alacak! Görmedim demeyin

KPSS şartı yok! Kamu kurumu, asgari ücretinde üstünde rakamla personel alacak! Görmedim demeyin

Nükleer Düzenleme Kurumu aylık 7 bin 118 TL maaşla temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Alımda KPSS şartı aranmaması ise önemli bir fırsat olarak görüldü.



TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALACAKLAR, KPSS ŞARTI YOK

Kamu kurumları peş peşe personel alımlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre Nükleer Düzenleme Kurumu aylık 7 bin 118 TL maaşla temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında adayların en az lise mezunu olması gerektiği belirtildi. Adaylardan KPSS puanı istenmeyecek.

Nükleer Düzenleme Kurumu’na alımlar kura ile gerçekleştirilecek. Kadro sayısının 4 katı aday görüşemeye çağırılacak ve sözlü sınava tabi tutulacak. Başvuru şartları da ayrıca açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön