28 / 03 / 2024

Kredi çekmek için maaş ne kadar olmalı?

Kredi çekmek için maaş ne kadar olmalı?

Kredi çekmeden önce vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Özellikle kredinin maaşla olan bağlantısı, maaşın kredi çekmek için ne kadar olacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!



KREDİ ÇEKMEK İÇİN MAAŞ NE KADAR OLMALI?

Çekebileceğiniz maksimum ihtiyaç kredisi tutarı yasalar ile belli bir sınıra çekilmiştir. Buna göre aylık taksit ödemeleri, belgelenebilir aylık gelirinizin yüzde 50'sini geçmemektedir. Yüzde elliye kadar olan kısım için kredi kullanmanız mümkün.

YAPI KREDİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Yapı Kredi bankası 2 tane fatura talimatı verildiği takdirde 100 TL ek ödeme yapıyor buna ek olarak 2 bin lirayı bulan faizsiz esnek hesap limiti olanağı da yer almaktadır. İşte promosyon ücretlerine dair detaylar şöyle:

- Emekli maaşı 1.500 TL'nin altında olan kişilere, 3.500 TL ödeniyor,

- Emekli maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olan kişilere,  4.250 TL,

- Emekli maaşı 2.500 TL üzerinde olan emeklilere 5.000 TL ödeme yapıyor.

- Emekli maaşı 2.500 TL üzerinde olan emeklilere  5.000 TL ödeme yapıyor.

HALK BANKASI 100.000 TL’YE NE KADAR FAİZ VERİYOR?

Faiz oranları her bankada farklı mıdır? Halk bankasının faiz oranı ne kadardır? Kamu bankalarından biri olan Halkbank kredi detayları araştırılıyor. Halk bankası 100.000 TL'ye kadar çekilen krediye aylık yüzde 1,94 faiz oranı ile tahsis ücretli ya da aylık yüzde 1,69 faiz oranı ile ücretsiz olarak çekme imkanınız vardır. Bankacılık düzenlemeleri gereğince Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlandırılmıştır.

Dolarda deprem etkisi yaratacak tahmin! Yere çakılmadan elinizdeki 1 doların kıymetini bilin! İşte detaylar!

KYK burs konusuna dair detaylar! KYK geri ödemesiz burs kimlere verilir? Bir ailede 2 kişi KYK burs alabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön