25 / 04 / 2024

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Bybit tarafından haftanın son iş gününde açıklanan değerlendirmede BTC ve ETH’da son bir günde yaşanan gelişmelere ve Ethereum birleşmesinin piyasaya olan etkilerine değiniliyor: Merge’ün tamamlanmasından saatler sonra kripto piyasasında büyük düşüş yaşandı. 



Değerlendirmenin hazırlandığı saat itibari ile BTC, son 24 saatte yüzde 1.3’lük bir kayıpla 20 bin dolar eşiğinin ve 100 saatlik hareketli değerin altında el değiştirmeye devam ediyor. 20 bin dolarlık psikolojik sınır, piyasanın değerine göre en büyük kripto para birimi için kritik bir direnç bölgesi olmaya da devam ediyor. 

Saatlik grafikte 20 bin dolarlık sınıra yakın direnç gösteren büyük bir düşüş trendi çizgisi şekillenmeye devam ediyor. Bu direncin üzerine çıkılmaması, fiyatı muhtemelen 19,5 bin dolarlık bölge etrafındaki önceki destek seviyelerini de tekrar ziyarete işaret ediyor.

Benzer bir şekilde de ETH, birleşme sonrasında değerinin yüzde 7’sini kaybettikten sonra şu anda bin 500 doların altında işlem görüyor. Birleşmeme söz konusu olduğunda ise kaçırılan blokların oranı ve blok aralığı da dahil olmak üzere zincir üstü göstergeler başarılı bir birleşmeyi gösterir. Birleşme başarılı bir şekilde tamamlanmadan önce bile Merge çılgınlığından gelen yükseliş duyguları azalma belirtileri göstermeye başlamıştı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön