28 / 03 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin yeni haftanın ilk gününde yüzde 3.8 değer kazandı ve 19 bin 800 doların üzerini gördü. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte detaylar...



Dalgalı seyriyle yatırımcıları hop oturtup hop kaldıran kripto paralarda ay başından bu yana devam eden kararsız seyir bugün de sürsede bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Peki kripto paralarda son durum ne? Bitcoin'de son durum ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Habertürk'te yer alan habere göre, gündemden düşmeyen kripto paralar yeni haftanın ilk gününe hafif bir yükseliş ile başladı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kazandı ve 19.810 dolara yükseldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön