25 / 04 / 2024

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin Aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altına düştü. Ethereum de 1.000 doların altını indi. Bitcoin geçtiğimiz Kasım ayında gördüğü zirveden bu yana yüzde 70 geriledi...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasası küresel riskli varlıklar piyasalarıyla paralel şekilde Fed ve diğer merkez bankalarının sıkılaşma adımları nedeniyle bir düşüş ivmesine girmişti.

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum daki düşüş yüzde 70 i geçti!

BİRBİRLERİNİ Mİ HEDEF ALIYORLAR?

Bloomberg HT'nin aktardığına göre kripto para fiyatları sert şekilde düşerken, profesyonel yatırımcılar eskisi kadar kolay kâr elde edilemeyen piyasada kazançlarını artırmak amacıyla artık birbirlerini hedef almaya başladı.

Sushi De-Fi Borsasında Omakase anonim ismiyle bilinen bir kullanıcı yaptığı açıklamada birçok köpek balığı yatırımcının işlemleri kayıt altına alan blok zincirleri araştırarak özellikle yüksek kaldıraçla oynayan diğer yatırımcılar hakkında bilgi edinmeye çalıştığını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön