23 / 04 / 2024

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin Aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altına düştü. Ethereum de 1.000 doların altını indi. Bitcoin geçtiğimiz Kasım ayında gördüğü zirveden bu yana yüzde 70 geriledi...



Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, sonrasında “köpek balıkları” bu yatırımcıları, insanların birbirinden aracı kurumlar olmadan borç aldıkları De-Fi sistemlerinde oldukça yaygın olan likidasyona (varlıklarının değerini sıfıra indirme) zorlayarak “likidasyon bonusu” elde ettikleri bildiriliyor. 

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum daki düşüş yüzde 70 i geçti!

Nansen blok zincir analitik firmasına göre benzer stratejiler arasında yer alan köpek balığı yatırımcıların merkeziyetsiz Borsalar ve merkezi borsalar arasındaki farkla fiyat arbitrajı üzerinden para kazanması TerraUSD sabitkoinin de çökmesine sebep olmuştu.

Yine konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçtiğimiz günlerde kripto borsası Celsius Network'te yaşanan sorunlar da arbitraj işlemleri  sebebiyle daha kötü bir durum almıştı.

Asgari ücrete ara zamda son dakika! Yeni asgari ücret kaç lira olacak? Asgari ücret zammı nasıl hesaplanacak?

Dolar güç gösterisi yapıyor! Herkes bu rakamlara odaklandı, çok konuşulacak! Dolarda son dakika 18 Haziran 2022

Emeklilere zam haberinde son dakika! Temmuz zammı için bu rakam cepte! Hemen zamlı emekli maaşınıza bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön