25 / 04 / 2024

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Hafta içi sakinlikle başlayan kripto baralar hareketlenmeye başladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi. İşte ayrıntılar...



Hafta içi sakinlikle başlayan kripto baralar hareketlenmeye başladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi. İşte ayrıntılar...

2022 tarihinde yatırımcılarına istediğini veremeyen kripto paralar Rusya Ukrayna savaşı ile harekliliğini yitirmişti. Kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanmaya başladı. Son birkaç gündür stabil seviyelerde ilerleyişini sürdüren kripto paralar yükselişe geçti.

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

BITCOIN  VE ETHEREUM YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yatırımcısının yüznü güldürmeye devam eden kripto para birimi Bitcoin son 24 saatte yaklaşık yüzde 9 değer kazandı ve 41 bin 800 dolar seviyelerine ulaştı. 

Kripto para birimi Ethereum ise yüzde 8'lik artış ile 2 bin 700 dolar seviyelerinden işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön