29 / 03 / 2024

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

JPMorgan, kripto pazarlarında fırsatlar olduğuna dikkat çekerek, Bitcoin'in adil fiyatının 38 bin dolar olduğunu aktardı. Bu rakam, lider kripto paranın güncel değerinden yüzde 28 daha fazla...



ABD merkezli yatırım bankası JPMorgan, kripto paralara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. JPMorgan kripto pazarlarında fırsatlar gördüğüne dikkat çekerek, Bitcoin’in adil fiyatıyla ilgili değerlendirme yaptı.

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!   

Kripto para birimleri 2022 yılında  yatırımcıların riskli varlıklardan vazgeçmesiyle beraber önemli ölçüde değer kaybetti. Fakat JPMorgan, satış dalgasına karşın, Bitcoin ve kripto pazarları için yukarı yönlü tahmin gündeme getirdi. 

Peki Bitcoin ve kripto paraları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön