27 / 04 / 2024

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?



Lider kripto para Bitcoin, iniş ve çıkışlarına karşın 2021’i yılın başına göre ciddi bir kazanımla tamamladı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin, geçen sene toplam piyasa değerine göre ilk 10 varlığın arasında oldu. Bu da Bitcoin’in Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America gibi dev bankaların analistlerinin görmezden gelemeyeceği kadar büyük olması anlamını taşıyor.

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

ABD’li dev banka Goldman Sachs’ın lider stratejistlerinden Zach Pandl, Bitcoin’in 100 bin doları bulması için bir yol çizerken, JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou da Kasım'da bankanın 146 bin dolarlık hedefini yeniledi. Bank of America ise kripto alanının artık “göz ardı edilemeyecek kadar büyük” olduğuna dikkat çeken Ekim 2021 raporunda dijital varlık çalışmalarını başlattığını açıkladı. 

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön