25 / 04 / 2024

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?



İSVİÇRELİ BANKADAN ‘SPEKÜLASYON’ YORUMU

Fakat bu iyimser görüşlere karşına Bitcoin’in düşüş eğilimini sürdüreceğini savunan bankalar da bulunuyor. İsviçre bankası UBS, Bitcoin’e ilişkin borsa yatırım fonları gibi karmaşık yatırım ürünlerinin piyasaya sürülmesinin ardından bile kripto para birimlerini tamamen spekülatif şekilde görmeye devam ediyor.

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bankanın baş yatırım görevlisi Mark Haefele liderliğindeki bir ekip, “Kripto paralara ve coinlere doğrudan maruz kalmayı yalnızca risk toleransı yüksek yatırımcılar için uygun görüyoruz” açıklamasını yaptı. Raporda “Dijital varlıkların temelini oluşturan teknolojiler için potansiyel görürken, coinleri spekülatif olarak görmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön