26 / 04 / 2024

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?



UÇUK TAHMİNLER TUTMADI

Citigroup analistlerininse daha önce 2020'ye ait sızdırılmış bir notta Bitcoin’in 2021 Aralık'a kadar 318 bin dolara yükseleceği yönünde tahminde bulundukları gündeme geldi.

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

2020'de şu anda 40 bin doların üzerinde olan Bitcoin için oldukça uçuk bir öngörüde bulunulmaso, bankaların iyimser tahminlerine olan güveni sarsılmasına neden oldu.

NFT'leri diğer tokenlardan ayıran özellik nedir?

Kazakistan'da yaşanan olaylar kripto paraları nasıl etkiledi?

Beklenen gün geldi! Emekliler zamlarına kavuşuyor!

Ödemeler başladı! Hesaplara 850 lira yatırıldı!

17 Ocak 2022 altın fiyatları!

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön