25 / 04 / 2024

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?



KÜRESEL DEVLER NE DİYOR?

İşte küresel bankacılık devlerinin Bitcoin'e ilişkin öngörüleri:

Goldman Sachs: Banka geçen günlerde yayınladığı bir raporda Bitcoin'in 100 bin dolarlık seviyeye yükselebileceğini, fakat bunun ancak altından pazar payı almayaı sürdürmesi durumunda gerçekleşebileceğini ifade etti. 

Goldman analistleri Bitcoin’deki oynaklığın çekiciliği azalttığını belirtiyor. Analize göre oynaklığın düşmesi durumunda ise ilgi yükselecek. Ayrıca enflasyon yükseldikçe daha fazla yatırımcı Bitcoin’i enflasyona karşı bir tedbir amacıyla satın alabilir.

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

JPMorgan: ABD’li yatırım bankası yatırımcıların kripto varlığını giderek altına bir alternatif şeklinde gördüklerini belirterek 146 bin dolarlık uzun vadeli fiyat hedefini yineledi.

Bank of America, RBC ve Wells Fargo geçtiğimiz sene kripto para birimlerini yatırım gerçekleştirebilr varlıklar olarak ele almaya başladı, fakat bu bankalar henüz resmi bir bitcoin fiyat tahmini yayınlamadı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön