24 / 04 / 2024

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

JPMorgan, kripto pazarlarında fırsatlar olduğuna dikkat çekerek, Bitcoin'in adil fiyatının 38 bin dolar olduğunu aktardı. Bu rakam, lider kripto paranın güncel değerinden yüzde 28 daha fazla...



38 BİN DOLAR ADİL 

Banka ekonomistleri tarafından bugün yayınlanan bir notta, kripto paraların tercih edilen “alternatif varlıklardan” biri olarak gayrimenkulü geçtiğine vurgu yaptı. 

38 bin doların Bitcoin için adil bir fiyat olduğu görüşüne dikkat çeken uzmanlardan,  “İleriye dönük olarak bitcoin ve kripto pazarları için daha genel olarak yukarı yönlü tahminlerimizi koruyoruz” açıklaması geldi. 

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

Nikolaos Panigirtzoglou başkanlığındaki stratejistlerin yazdığı notta Bitcoin, ‘alternatif yatırım aracı’ şeklinde sınıflandırıldı. 

Kripto para birimleri, yükselen enflasyon ve faiz oranları, Ukrayna’daki savaş ve Çin’deki yavaşlamanın etkisiyle değer kaybediyordu. Yatırımcılar son dönemdeki ekonomik belirsizlikler sebebiyle riskli varlıklardan kaçtı ve bundan en çok kripto paralar etkilenmişti.

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!   

Sözcü'nün aktardığına göre; Bitcoin, 2022'nin başından beri yaklaşık yüzde 37 değer kaybederken,  ikinci en büyük para Ethereum yaklaşık yüzde 48 değer kaybı yaşadı. Bütün kripto paraların toplam piyasa değeri ise Kasım'dan bu güne 2,7 trilyon dolar düştü. 

Kripto para analisti açıkladı! Haftaya bu altcoinleri bekleyin!

Dolarda yer yerinden oynadı, 16,40 TL'yi aştı! Dolar nereye gidiyor? İslam Memiş'ten şok eden açıklama!

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön