26 / 04 / 2024

Dolarda yer yerinden oynadı, 16,40 TL'yi aştı! Dolar nereye gidiyor? İslam Memiş'ten şok eden açıklama!

Dolarda yer yerinden oynadı, 16,40 TL'yi aştı! Dolar nereye gidiyor? İslam Memiş'ten şok eden açıklama!

Milyonlarca kişi dolar kurunda yaşanan artışı yakından izliyor. Dolar/TL'de yer yerinden oynadı, uzman isim İslam Memiş konuyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...



Milyonlarca kişi dolar kurunda yaşanan artışı yakından izliyor. Gram altın ve dolar/TL kuru yukarı yönlü ataklarını sürdürüyor. Dolar kritik direnç seviyesi 16,40 TL bandını kırarken gram altın küresel altın fiyatları ve kur desteğiyle 975 seviyelerini gördü. 

Dolarda yer yerinden oynadı, 16,40 TL yi aştı! Dolar nereye gidiyor? İslam Memiş ten şok eden açıklama!

Milyonlarca kişi doların geleceğini merak ediyor ve 'Dolar düşecek mi?, Dolar ne kadar yükselecek?' gibi soruların yanıtlarını ve uzman isimlerin açıklamalarını araştırıyor. 

Ünlü ekonomist İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararından önce yatırımcılara korku ve panikle alım-satım yapmaması konusunda uyarılarda bulundu. 

Peki İslam Memiş dolar ile ilgili neler dedi? Dolar yükselecek mi? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o soruların yanıtları... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön