29 / 03 / 2024

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

Çin Halk Cumhuriyeti, geçtiğimiz yıl Bitcoin madenciliğini yasaklamasına rağmen yeniden harekete geçildi.



Cambridge Bitcoin Elektrik Tüketim Endeksi (CBECI), CCAF'nin düzenli olarak ortaya koyduğu ve ortak madencilik havuzları tarafından sağlanan coğrafi konum verileri kullanılarak derlendiği bir şeydir.

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

CCAF yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Özellikle veriler, “ülkede önemli bir yeraltı madenciliği faaliyetinin oluştuğunu kuvvetle göstermektedir. Şebekeden bağımsız elektriğe erişim ve coğrafi olarak dağınık küçük ölçekli operasyonlar mevcut. Bu durum, yeraltı madencilerinin operasyonlarını yetkililerden gizlemek ve yasağı aşmak için kullandıkları başlıca çözümler arasında yer alıyor.”

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Mayıs 2022 tarihinde saat 21.30’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,94 euro 16,71 altının gramı ise 932 TL değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların ne zaman fırlayacağını açıkladı! Yatırımcılar panik yok

Araç sahipleri sakın kaçırmayın! Yeni tarife için tarih belli oldu

Kirasını ödeyemeyenlere devletten kira desteği! 1150 liralık kira desteğinden kimler yararlanabiliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön