25 / 04 / 2024

Kripto'da büyük vurgun! 

Kripto'da büyük vurgun! 

Kripto para dolandırıcılığı sadece 2022'de 3 milyar doları gördü. Hackerlar Ekimde 712 milyon dolar çaldı.



Kripto dünyası bir durgunluk içinde olsa da, dolandırıcılar ve bilgisayar korsanları hala çok aktif. Bir blockchain analitik şirketi tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, 2022'nin ilk 10 ayında 3 milyar dolar etkilendi. Ayrıca en fazla aktivitenin olduğu ay Ekim oldu. 

Kripto para eriyor! Zarar bu sefer büyük!Yalnızca 2022'de 3 milyar dolarlık kripto dolandırıcılığı

Blockchain analitik firması Chainalysis'in en son raporu, kripto dolandırıcılığının boyutunu ortaya çıkardı. Bilgisayar korsanları yalnızca bu yıl 3 milyar dolardan fazla kripto para çaldı. Bu sayının 2021'de 2,1 milyar dolar civarında olduğu düşünüldüğünde, hacker faaliyetleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön