19 / 04 / 2024

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altının onsu sabah 1900 dolardan işlem görürken şuanda 1980 dolar olarak yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altının etkisi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın 913 liradan satışa sunuluyor...



Altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altının onsu sabah 1900 dolardan işlem görürken şuanda 1980 dolar olarak yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altının etkisi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın 913 liradan satışa sunuluyor. Peki bu yükseliş ne zamana kadar devam edecek?

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediyor. Altın fiyatları bugün ivem kazanarak yükselmeye devam ediyor. Gram altın şuanda 913 liradan işlem görürken yatırımcılar, altın fiyatları ne olacak? Gram altın kaç lira olacak? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtını arıyor.

İslam Memiş altın fiyatlarının gidişatı ile ilgili olarak gam altının fiyatı ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön