27 / 04 / 2024

KSC Yapı ve İNADA Çelik konkordato istedi!

KSC Yapı ve İNADA Çelik konkordato istedi!

1994 yılında kurulan KSC Yapı ve İNADA Çelik, mali sıkıntı yaşaması nedeniyle konkordato talep etti. Firma, bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirmişti.



1994 yılında kurulan KSC Yapı ve İNADA Çelik maddi sıkıntıları aşamayacında konkordato talebinde bulundu. Firma, Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali, Milas Bodrum Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ve Bodrum’da bulunan Metro market binası gibi birçok projeyi hayata geçirmişti. 

Sözcü Gazetesi'nden Can Munay'ın haberine göre, Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi, 2018/569 esas sayılı kararında  KSC Yapı ve İNADA Çelik hakkında geçici mühlet kararı verdi. 

KSC Yapı ve İNADA Çelik geçmişi

1994 yılında İNADA İnşaat olarak inşaat sektörüne adım atan firma birçok projeye imza attı. Birçok sanayi ve endüstriyel tesis inşaatları ile akaryakıt istasyonları ve altyapı inşaat ve taahhüt işlerini tamamlayan şirket, daha sonra unvanını İNADA Çelik olarak değiştirdi.

Biten projeleri

Firmanın tamamlanan projeleri arasında; Adnan Menderes Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminali, BMC tesisleri çevre çiti uygulaması, Uşak Özdilek AVM inşaatı, DYO depo binaları, Tesco Kipa biraları, MNG Kargo Ana Dağıtım Binası bulunuyor.

Devam eden projeleri

Şirket, Group Atlantic ilave üretim tesisi, CMS’nin iki fabrikasının inşaatı,  Ankara  etlik entegre sağlık kampüsü projesi ve Ayvalık margarin üretim tesisleri gibi projelerine devam ediyor.

 

Türkiye'de konkordato isteyen 172 inşaat firması!

Ev aldığı firma konkordato isteyen vatandaş ne yapacak?


Geri Dön