29 / 03 / 2024

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Kula Müşerref Akhan Kampüsü’nde sona yaklaşıldı!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Kulalı iş adamı Hüseyin Akhan işbirliğinde yapımı devam eden Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü'nde sona yaklaşıldı




Kula’nın yükseköğretim öğrencisi kapasitesini arttıracak ve yeni bölümlerin açılmasına olanak sağlayacak C.B.Ü. Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. C.B.Ü. bünyesinde eğitim faaliyetlerinin daha iyi imkanlarla verilmesi amacıyla 4 Eylül Mahallesi eski tekel depolarının bulunduğu alana inşa edilen Müşerref Akhan Kampüsü’nde derslik, idari bina, sosyal alanlar, kantin ve amfi dersliklerin tamamlanırken, dış cephe ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çevre düzenlemesi ve peyzaj noktasında devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Üniversitenin hizmete gireceğini söyledi.


Kula Meslek Yüksek Okulu Müşerref Akhan Kampüsü inşaatında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Tosun, " Hayırsever iş adamı Hüseyin Akhan'ın verdiği destek ile Kula eğitim ve kültür alanında önemli bir yatırım kazanmış oldu. Müşerref Akhan Kampüsü inşaat alanında çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Yapısal Alanlar, çevre ve peyzaj düzenlemesi çalışmalarına da hız verdik. Yakın zamanda öğrenciler ile dolacak olan üniversite binamızın kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese ve hayırsever iş adamı Hüseyin Akhan'a teşekkür ediyorum" dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön