19 / 04 / 2024

Kur korumalı mevduatta tarih belli oldu! Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kur korumalı mevduatta tarih belli oldu! Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugünkü 31809 Sayılı Resmi Gazete'de kur korumalı mevduat sistemine ilişkin karar yer aldı. Merakla beklenen karara göre, sisteme dahil olacak kişi ve kurumlar için sınır tarih 31 Mart 2022 şeklinde belirlendi.



Bugünkü 31809 Sayılı Resmi Gazete'de kur korumalı mevduat sistemine ilişkin karar yer aldı. Merakla beklenen karara göre, sisteme dahil olacak kişi ve kurumlar için sınır tarih 31 Mart 2022 şeklinde  belirlendi.

Mynet'in konuyla ilgili aktardığı detaylara göre, Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31809 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kur korumalı mevduatta tarih belli oldu! Bugünkü Resmi Gazete de yayımlandı!

Söz konusu karara göre, yurt içi yerleşik tüzel kişiler 31 Aralık 2021 tarihi ile 31 Mart 2022 tarihi arasında bulunan herhangi bir tarihte bankalarda bulunan euro dolar, ya da sterlin hesaplarını kur korumalı mevduat sistemine dahil edecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den mesaj: Türkiye faiz kıskacından çıktı!

Dolara yüzde 0.5 faiz geliyor! Bankadan açıklama geldi

Kur korumalı mevduat sisteminde flaş değişiklik! Vergi alınmayacak…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön