19 / 04 / 2024

Kurtköy Arma Residence Temmuz'da teslim edilecek!

Kurtköy Arma Residence Temmuz'da teslim edilecek!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy’ün tam merkezindeki Arma Residence’da Temmuz ayında yaşam başlıyor. Okkalar İnşaat, Yeni İstanbul’ olarak tanımlanan Kurtköy, büyük bir projeye daha kapılarını açıyor...




Son yıllarda hem yatırım hem oturma amaçlı olarak İstanbul’un en fazla tercih edilen bölgelerinden birisi olması nedeniyle ‘Yeni İstanbul’ olarak tanımlanan Kurtköy, büyük bir projeye daha kapılarını açıyor. Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy’ün tam merkezindeki Arma Residence’da Temmuz ayında yaşam başlıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marinturk, ViaPort AVM, Formula 1 yarış pisti, Teknopark, Havacılık Bakım Onarım Merkezi (HABOM), Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, Koç Lisesi, Coşkun Koleji, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları, Şişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri gibi bölgeye değer katan yatırımlarıyla hızla gelişen Kurtköy’ün tam kalbinde yer alan Arma Residence, bölge yaşamına yeni bir soluk getirecek.


Teslime doğru geri sayım devam ederken son hazırlıklar hakkında bilgi veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, bugüne kadar 5 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan Konya merkezli bir marka olarak Arma Residence projesinde son aşamaya geldiklerine dikkat çekti. “Arma Residence, Okkalar İnşaat’ın İstanbul’daki prestij projesidir” diyen Okka, şunları söyledi:“Temmuz ayında teslimlerine başlanacak projede, 20 adet ticari birimin tamamı satıldı. Yaşamın başlamasıyla birlikte ticari üniteler de aktif hale gelecek. Arma Residence, rezidans konforunu yaşamak ve İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Kurtköy’de yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Teslime doğru sunduğumuz özel fırsatlarla Armalı olmak artık çok daha kolay.”


30 milyon liralık yatırım değerine sahip Arma Residence’ın hem konsepti, hem mimarisiyle seçkin bir proje olduğunu vurgulayan Mahmut Okka, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurtköy, İstanbul’da planlı yapılaşmanın hayata geçtiği sayılı yerlerden biri. Planlı yapılaşıyor ve inanılmaz bir hızla gelişiyor. Kurtköy’ün merkezinde yer aldığı yeni bir İstanbul doğuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı uçak ve yolcu sayısı artışında dünyanın en hızlı büyüyen havaalanlarından birisi durumunda. Hemen yanı başımızdaki ViaPort’la birlikte sayısı hızla artmakta olan alışveriş merkezleri, Formula 1 pisti, Kurtköy’e 10 dakika mesafedeki Pendik Marinturk, bölgeyi daha şimdiden hızla değiştiriyor. Toplam 30 bin kişinin çalışacağı Teknopark, THY Teknik tarafından inşa edilecek ve havacılıkta Avrupa’nın bakım ve onarım merkezi olacak Havacılık Bakım Onarım Merkezi de (HABOM) bölgenin gelişmesinin önemli dinamikleri arasında. Avrupa’nın en büyük fuar alanlarından biri olarak hizmete girmesi planlanan Fuar ve Kongre Merkezi bölgede yer alacak. Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, Koç Lisesi, Coşkun Koleji, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları, Şişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri gibi seçkin eğitim kurumları, bölgedeki gelişimin somut göstergeleri. Hızlı tren projesindeki ana istasyonlardan birisi Kurtköy olacak. İşte, tüm bu yatırım ve projelerin tam kalbinde yer alan Arma Residence, bölge yaşamına yeni bir soluk getirecek. Armalı olanlar, tüm bu gelişimlerin bir parçası olacak ve bu değişimlerin yarattığı fırsat ve imkanlardan faydalanacak.”



Telefon : 0216 702 17 84

Web adresi : www.armabusinesslife.com



Yeni Haber Gazetesi




Geri Dön