26 / 04 / 2024

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri!

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen projede kiralık dairelerin fiyatları 4 bin liradan başlıyor.



Oto World Asya Pendik 'te yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekareden oluşuyor. Projede daire teslimlerinin bu yıl içerisinde yapılması öngörülüyor. 


İstanbul Pendik-Kurtköy'de inşa edilen  Oto World Asya  projesi 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin devamında mevcut. Projede sigorta acenteleri, oto kuaförleri, bankalar, ve oto aksesuar dükkanları bulunuyor. 


Has Şirketler grubu imzası taşıyan Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna  6 kilometre mesafede yer alıyor.


Pendik Oto World Asya 'da satılık dükkanların fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL, kiralık dükkanların ise 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Oto World Asya ulaşım: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön