26 / 04 / 2024

Kurtlar Vadisi oyuncuları 7. İdeal Home Fuarı'nda çeyizlik eşya baktı!

Kurtlar Vadisi oyuncuları 7. İdeal Home Fuarı'nda çeyizlik eşya baktı!

5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, sunmuş olduğu geniş ürün yelpazesiyle katılımcılarına ve ziyaretçilerine ticaretin baharını yaşattı



400’ün üzerinde firmanın katıldığı Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı,  fuar süresince yerli ve yabancı on binlerce ziyaretçinin akınına uğradı. 4 gün içerisinde 30 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşarak geçen yılki katılım sayısının üzerine çıkan İdeal Home Fuarı, Eylül ayında düzenlenecek olan zirvedekilerin buluşma noktası Züchex Fuarı’nın da ön hazırlığı oldu.

İdeal Home Fuarı,  katılımcı ve ziyaretçi firmalar arasında köprü görevi görerek, katılımcılarının yurtiçinde ve yurtdışında yeni iş imkanları geliştirmelerine katkı sağlayarak alanında etkin bir platform olduğunu yedinci kez kanıtlamış oldu. Birçok firmanın bayilik ağlarını genişletmesini, yurtiçinde ve yurtdışında yeni atılımlar yaparak, pazar paylarını arttırmasına katkı sağlayan fuar, birbirinden ilginç etkinlere de ev sahipliği yapmış oldu.

İdeal Home Fuarı’nın kapanış gününden detaylar…

Sahrap Soysal, gurmelere özel seriyi tanıttı… Korkmaz’ın damak tadına önem verenler için özel olarak tasarladığı Gusto Serisi, İdeal Home fuarında Sahrap Soysal’ın yemek şovuyla tanıtıldı. Natürel alüminyum döküm tencere ve tavadan oluşan seri özellikle gurmelerin ilgisini çekecek.

Kurtlar Vadisi’nden, İdeal Home çıkartması! Uzun yıllardır ilgi ile izlenen televizyon dizisi Kurtlar Vadisi oyuncularının da ilgi odağında İdeal Home Fuarı vardı. Fuarı ilgi ile dolaşan Kurtlar Vadisi oyuncuları, İlgi Hediyelik standında keyifli anlar yaşadı.

Oktay Usta’nın sırrı İdeal Home’de ifşa oldu! Bir Kumtel markası olan Luxell, İdeal Home Fuarı’na Oktay Usta ile imzasını attı. Fuar etkinliklerine katılan ünlü aşçı Oktay Usta; kendine has “pişirme” sırlarını fuar ziyaretçileri ile paylaştı.   

Şef Rafet İnce; yeni trend tencereleri tanıttı… Lava; yeni kurulmuş bir firma ancak gerçekleştirdiği etkinlikler ve sponsor olduğu ünlü şeflerle hızlı adımlarla bir markaya dönüşmüş durumda. Emayeye ciddi yatırımlar yapan firma; ürünlerin ilk lansmanını geçen yıl Eylül ayında Züchex fuarında gerçekleştirmişti. Reklam ve lansman çalışmalarına önem veren firma; Türkiye’nin önemli şeflerinden Rafet İnce ile çalışıyor. İdeal Home Fuarında İnce ile gerçekleştirdikleri yemek şov, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.


Geri Dön