18 / 04 / 2024

Kusursuz otopark Cermix ile hayat buluyor!

Kusursuz otopark Cermix ile hayat buluyor!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC Yapı Kimyasalları, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu...




 

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC Yapı Kimyasalları, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.

 

Türkiye’de 15.yılını kutlayan Koramic Yapı Kimyasalları, Türk inşaat sektörüne 2012 yılında kazandırdığı,  Avrupa’nın en güçlü markalarından biri olan CERMIX ile mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı ürünler sunan ve inşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX markasına ait dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemleri ile farklılığı ortaya koyuyor. 

 

Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, kolay çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor.

 

CERMIX; 3 ana ürün grubunda toplam 75 farklı ürünle pazarda gücünü gösteriyor.

 

CERMIX; endüstriyel zemin kaplamalarında, fabrika üretim  sahalarının kaplanmasında, kimyasallara dayanıklı kaplamalarda, otomotiv ve elektronik sanayide, gemi ve ahşap yat sanayisinde, her türlü boru hatları zemin kaplamalarında kullanılması gereken bir sistem olan Epoksi esaslı ürünleri ile yapıların ömrünü uzatmayı garanti ediyor.

 

Su yalıtımını üst seviyede gerçekleştiren CERMIX poliüretan zemin kaplama ürünleri, kolay uygulama yetenekleri ile de tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Poliüretan zemin kaplama sistemleri konutlarda, AVM’lerde, otoparklarda,  hijyenik olması vesilesiyle özellikle hastane ve havalimanlarında ve prestijli projelerde kendisini gösteriyor.

 


Geri Dön