20 / 04 / 2024

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.



Müşterilerine modern bir ortamda, tarz sahibi ve fonksiyonel binlerce ürün sunan mağaza, porselen sektörüne yeni bir soluk getirirken içerisinde bulunan "NG Mutfak Sanatları Akademisi” ile de fark yaratıyor. 

Ürün çeşitliliği, fonksiyonel çözümler yaratan tasarımları ve fark yaratan hizmetleriyle  her yaşa ve profile hitap eden Kütahya Porselen, İstoç'ta hizmete açtığı yeni mağazasında  dünyaca ünlü tasarım ödülü ürünlerini, yemek, çay, kahve, kahvaltı takımlarını, porselen tencere ve aksesuarlarını tüketicilerle bir araya getiriyor. Porselen sektörüne yön vermeyi planlayan yeni mağaza, son tüketicilerin yanı sıra ihracata ve Horeca iş alanındaki müşterilere yönelik çalışmalarıyla da hizmet verecek. 

Kütahya Porselen'in İstanbul İstoç bölgesinde açtığı ve Kütahya Porselen Marmara Bölge Müdürlüğü'nün de içinde bulunduğu 3.000 metrekarelik alana sahip mağazada ateşe dayanıklı porselen tencerelerden çatal-bıçak takımlarına, özel tasarımlardan hediyeliklere kadar binlerce özel ürün satışa çıkarılıyor.

Kütahya Porselen, İstoç ta mağaza açtı!

Özel alanlar, özel deneyimler

Yeni mağaza, ürün çeşitliliği kadar sunacağı özel deneyimler ile de göz dolduruyor. Mağaza içinde bulunan profesyonel mutfakta yürütülecek etkinliklerle Horeca sektörünün önde gelen şefleri, sektör temsilcileri ve basın mensupları ağırlanarak düzenli olarak gastronomi buluşmaları gerçekleştirilecek.

YouTube, sosyal medya ve pazarlama materyalleri için çekimlerin yapılacağı mutfak ve stüdyonun da bulunduğu mağazada öğrencilere yönelik eğitimler de gerçekleştirilecek. “NG Mutfak Sanatları Akademisi” adı altındaki 55 kişilik seminer ve eğitim salonunda gastronomi öğrencilerine eğitimler verilerek kariyerini bu alanda planlayan gençlerle bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacak.

Kütahya Porselen, İstoç ta mağaza açtı!

Cevizli mağazası da yenilendi 

İstanbul Cevizli'de bulunan 1.200 metrekarelik mağazasını farklı müşteri kitlelerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek ürünleri ve konseptleri bir arada sunacak şekilde yenileyen Kütahya Porselen, mağazada tüketicilerine ilham veren alanlar tasarladı. Kutlama sofralarından günlük yaşama ve çocuklara kadar her ihtiyaca dokunacak yeni alanlar dizayn edilen mağaza, yenilenen çehresiyle konuklarını bekliyor. 


Geri Dön