26 / 04 / 2024

Kütahya şantiye alanına döndü!

Kütahya şantiye alanına döndü!

Kütahya Belediyesinin 120 ayrı noktada başlattığı çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun seçim beyannamesinde yer alan projeler tek tek hayata geçiyor.



Seçim beyannamesinde yer alan 40 projenin yansı ilk yılda tamamlanırken başta vizyon projeler olmak üzere diğer projelerde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. 


Kütahya'nın yaşanabilir bir şehir olması adına başlatılan projelerin tamamlanması ile Kütahya daha yaşabilir bir kent haline dönüşerek gelişi ve değişim yönünde büyük bir adımı geride bırakacak. 


Şehir merkezindeki trafiği rahatlatacak battı çıktı projesi, kadınlara özel Hayme Ana Kadınlar Lokali, çocuk parkları ve yeni oyun grupları, çiçeklendirme çalışmaları, süs havuzlan, güneş enerjisi ile çalışan şarj istasyonlan, Sevgi Yolu, Adnan Menderes Bulvan, Atatürk Bulvan, Abdurrahman Karaa Bulvarı ışıklandırma çalışmalan, Gökçimen Parkı, Atakent Mahallesi soyso kültürel merkezi, su ve kanalizasyon hattı çalışmaları, yağmur suyu hattı projesi, Zafer Meydanı 1. Etap projesi, Ağaçköy Cennet bahçesi enerji tesisi ve Rekreasyon Alanı Projesi gibi projelerin bir kısmı tamamlanırken bir kısmı yapım aşamasında. Aralık 2015 itibariyle 120 farklı yerde çalışmalarını sürdüren Kütahya Belediyesi Kütahya'nın çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. 


Yeni Kütahya





Geri Dön