25 / 04 / 2024

Kütahya'da konut ve ticaret merkezi satılıyor!

Kütahya'da konut ve ticaret merkezi satılıyor!

Kütahya Belediye Başkanlığı Osmangazi'de konut ve ticaret merkezi satıyor...



Kütahya Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimiz, Lala Hüseyin Paşa (Osmangazi) Mahallesinde aşağıda özellikleri yazılı olan, Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Alanı içerisinde kalan taşınmazların bulunduğu iki adet alanın Kat Karşılığı olarak verilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

2.

a) İhale Tarihi / Günü / Saati: 30.Temmuz 2013 SALI 14:30

b) İhalenin Yapılacağı Yer: Kütahya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

3. İhalenin Yöntemi: İhalede Belediyede kalacak bağımsız bölümler sabit kalacak, ilave olarak istenen muhammen bedelin artırımı şeklinde gerçekleşecektir.

4. Tablo


5. İhaleye Katılacaklardan İstenen Belgeler (İhaleye girebilme şartları)

Bu ihaleye Ortak Girişim olarak teklif verilebilir.

(a) Tebligata esas adres beyanı,

(b) Vergi borcu olmadığına dair Vergi Dairesinden son üç ay içerisinde alınmış belge ile prim borcu olmadığına dair SGK' dan yine son üç ay içerisinde alınmış belge ibraz edilecektir.

(c) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi vermesi,

i. Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,

ii. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.(Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin bulunduğu ülkede Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)

(d) İmza sirkülerini vermesi,

i. Gerçek kişi olması halinde kişinin noter tasdikli imza sirküleri, (2012-2013 yılları içinde alınmış olması)

ii. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)

(e) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi. (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)

(f) Kütahya Belediye Başkanlığı adına alınmış 121.134,30 ¨ (KDV Hariç) (%3) Geçici Teminat bedellerine ait nakit yatırılması halinde alındı makbuzu veya süresiz banka teminat mektubu,

(g)

i. Taahhüt durumu bildirisi ve buna ait diğer belgeler Son 10 yıl içinde Tek sözleşmeye dayalı işin Yüklenici Teklif Bedelinin %75' i kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2013 yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliğinde belirtilen IV-A Grubu Yapılar başlığında tanımlı konut tipine uygun iş bitirme belgesi, (IV-A Grubu Yapılar başlığında tanımlı konut tipi İskan Ruhsatında veya iş bitirme belgesinde belirtilmiş olacaktır.)

ii. İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü ile birlikte şirket ortaklarını ve bunların hisse ve görevlerini belirten belge,

iii. Vergi durumu bildirisi (son beş yıla ait gelir ve kurumlar vergisi borcu olmadığını belgelemesi)

iv. Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler,

v. 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair beyan,

vi. Mali durum ve belgeleri,

vii. Kullanılmamış Nakit Kredisi işin keşif bedelinin, %25'i ve Teminat Mektubu Kredisinin Keşif Bedelinin %25' inden az olmaması,

(h) Ortak Girişim olarak ihaleye iştirak edilmesi halinde, yukarıda istenilen belgelerin (“G/1” bendi hariç) tamamı Ortak Girişimin ortaklarınca münferiden karşılanacaktır. Ancak, Teminat Mektubu, Ortak Girişim ortaklarınca müştereken karşılanacaktır. Yukarıda “G/1” bendinde “Taahhüt Durumu Bildirisi ve Buna Ait Diğer Belgeler” bölümünde belirtilen hususlar ve niteliklerin tamamını, Ortak Girişimin Pilot firmasında bulunması şarttır. Ortak girişimin diğer ortaklarının pilot firmadan istenilen niteliklerin %40'ını sağlaması şarttır.

(i) İhale dosyasının İdare’den satın alındığına dair makbuzun aslını,

- İhaleye katılmak isteyenler yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Teklif Zarflarını 30 Temmuz 2013 tarihinde saat 14.00'e kadar Yazı İşleri Müdürlüğü Encümen Kalem Şefliğine ulaşmış olmak şartıyla 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini teslim edecekler. İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde (Silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Teklif sahibi ENCÜMEN’de hazır bulunmadığı takdirde teklif son ve kesin olarak kabul edilecektir. Saat ayarında; Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idaresinin saat ayarı esas alınır.

- İlanda belirtilen ihale gün ve saatlerde komisyon başkanı, isteklilerin belgelerini, geçici teminatlarını verip vermediklerini inceler ve kimlerin ihaleye katılabileceklerini bildirir.

- İhale zamanında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekaletname ile haiz bir vekil göndermeyen istekliler ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler

Daha fazla bilgi ve kat karşılığı yapım şartnamesini almak isteyenlerin, mesai gün ve saatlerde 29 Temmuz 2013 günü saat 17:00'a kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi Belediye Kültür Sarayı 3. Kat KÜTAHYA adresinde görülebilir ve 1.000,00 ¨ (bintürklirası) bedel karşılığında satın alınabilir. İlan olunur.

5853/1-1


Detayları için tıklayın


Geri Dön