25 / 04 / 2024

Lal Akademi ile SPL sınavına hazırlık!

Lal Akademi ile SPL sınavına hazırlık!

22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla, Lal Akademi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 4 haftalık “Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi” tamamlandı. Eğitime katılan tüm adaylara katılım belgeleri verildi.



Gayrimenkul Değerleme sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş olan “Lal Akademi”, eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede sektörden gelen talepler doğrultusunda eğitim konularını belirleyip, içeriklerini titizlikle hazırlayan Lal Akademi, 22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla bir eğitim düzenledi.


Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde, Eğitmen İbrahim Dertli tarafından katılımcılara “Gayrimenkul Değerleme Esasları” modülüne yönelik konu anlatımı ve örnek soru çözümlerini içeren 4 haftalık (24 Saat) bir program uygulandı. 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen eğitimin son gününde de, karışık soru çözümlerini içeren etüt niteliğinde bir çalışma yapıldı.

 

Eğitim sonunda, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Eğitim Müdürü Osman Yüksel tarafından, eğitime katılan tüm adaylara katılım belgeleri verildi. Bu bölümde kısa bir konuşma yapan Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, gerçekleştirilen bu eğitimlerin sektör mensupları için önemli bir fırsat olduğuna değinerek, eğitime katılan tüm katılımcıları gelecekte sektörde önemli pozisyonlarda görmeyi umduğunu söyledi ve oluşacak talepler doğrultusunda ilerleyen dönemde SPL lisanslama sınavlarına yönelik olarak benzer eğitimler planlanabileceğini belirtti


TELLAL


Geri Dön