26 / 04 / 2024

Lal Akademi Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi

Lal Akademi Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi

22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla, Lal Akademi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 4 haftalık “Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi” tamamlandı. Eğitime katılan tüm adaylara katılım belgeleri verildi.

Lal Akademi Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi tamamlandı!

22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek SPL Sınavına hazırlık amacıyla, Lal Akademi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 4 haftalık “ Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi ” tamamlandı.

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Sheref Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sheref Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Lal Kula tarafından kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta İlhami Akkum tarafından verilecek...

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim'de!

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek...

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Lal Akademi Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi Haberi

Lal Akademi Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi

Gayrimenkul Değerleme sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş olan “Lal Akademi”, eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede sektörden gelen talepler doğrultusunda eğitim konularını belirleyip, içeriklerini titizlikle hazırlayan Lal Akademi, 22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla bir eğitim düzenledi.


Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde, Eğitmen İbrahim Dertli tarafından katılımcılara “Gayrimenkul Değerleme Esasları” modülüne yönelik konu anlatımı ve örnek soru çözümlerini içeren 4 haftalık (24 Saat) bir program uygulandı. 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen eğitimin son gününde de, karışık soru çözümlerini içeren etüt niteliğinde bir çalışma yapıldı.

Eğitim sonunda, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Eğitim Müdürü Osman...